Welkom bij AepiQ!

Voor talenten en klanten in het vermogensbeheer vak

 

Powered by AethiQs

Eén missie

Hallo! Wij zijn AepiQ.
Wij houden van het vak vermogensbeheer en versterken met onze kennis de processen van vermogensbeheerders. En ontwikkelen talenten die hart hebben voor het vak. Wij ontwikkelen vanuit onze ambitie talenten en klanten.

Het goede doen en dat goed doen.

Drie redenen waarom AepiQ echt episch is

Epic, en wij zeggen natuurlijk fonetisch AepiQ!

Echt focussen op vermogensbeheerwerkzaamheden van strategie tot uitvoering. Wij zijn inhoudelijk op de hoogte van marktontwikkelingen en weten wat er speelt in de markt. Onze talenten hebben de ervaring en passie voor het vermogensbeheer vak. Wij helpen jou om jouw geloofwaardigheid en continuïteit als organisatie te vergroten. Dit noemen wij relevantiewaarde. Hoe groot is jouw relevantiewaarde?

Wij realiseren continuïteit in de uitvoering

Wij realiseren continuïteit in de uitvoering voor vermogensbeheerorganisaties in de volle breedte. Van projectmatige inzet tot professionele services op opdrachten die niet direct in een functiebeschrijving passen. Kennismaken met onze talenten? Zij vertellen graag over hun ervaringen en motivatie om voor jou aan de slag te gaan.

 

Zakelijke vriendschap

Zakelijke vriendschap, omdat wij geloven dat echt samenwerken verder gaat. Onze relevantieadviseurs zullen mogelijk een aanzienlijke tijd bij u doorbrengen. Daarom ontzorgen wij en ontstaat er een zakelijke vriendschap waarbij wij gezamenlijke groei realiseren, uw verbeterde bedrijfsvoering en onze ontwikkeling gaan hand in hand.

Maak kennis met de dienstverlening

Een bestuursbureau van een pensioenfonds heeft tijdelijk versterking nodig om continuïteit te garanderen voor vermogensbeheeractiviteiten. Wij zijn gevraagd om dit in te vullen. Op basis van onze kennis en culturele fit bij deze opdrachtgever, hebben wij de activiteiten van alle vermogensbeheerders gemonitord. Hiernaast kijken wij altijd naar verbeterpotentieel (ongevraagd). Dit heeft geresulteerd in een verlaging van administratieve druk en een verhogen van analyse kracht. Er wordt meer tijd besteed aan analyse en onderzoek en minder aan administratieve activiteiten.

 

Een top drie vermogensbeheerder heeft ons gevraagd om ondersteuning bij de executie van processen op de mid- en backoffice. Wij hebben talenten die deze processen begrijpen en direct inzetbaar zijn. Hierdoor worden inwerkkosten tot een minimum verlaagt. Weten hoe onze talenten bij u inzetbaar zijn? Wij vertellen graag onze visie.

 

Een vermogensbeheer organisatie, heeft gezien de krapte op de arbeidsmarkt ons gevraagd of wij het opleidingsproces van talenten op ons kunnen nemen voor de komende jaren. Wij begeleiden, trainen, vormen en ontwikkelen deze talenten tot vaste medewerker bij een vermogensbeheerder. Door onze lenigheid kijken wij over traditionele vakken heen en nemen nieuwe ontwikkelingen, als datascience en ESG, mee in het ontwikkelen. Meer weten? Luc vertelt graag ons verhaal u.

Gaat jouw hart sneller kloppen van het vermogensbeheer vak? Mooi, die van ons ook! Wij hebben onze eigen AQademie en leiden op in relevantie. Jouw relevantie! Wil jij weten welke opleidingen we hebben en hoe wij jouw relevantiewaarde kunnen verhogen. App ons op 06 38 91 70 75. Of kijk snel op https://aethiqs.nl/aqademie/

 

Door nieuwe wet- en regelgeving is er behoefte aan inzicht. Inzicht in wat de impact is van nieuwe wet- en regelgeving. Wij hebben een team van specialisten die zich richten op de nice van vermogensbeheerders. Zij volgen bestaande en nieuwe wet- en regelgeving. Zij gaan hierbij verder dan enkel en alleen de letter van de wet. Zij bekijken de impact op de organisatie, werkprocessen en systemen. Niet verrast zijn door nieuwe wet- en regelgeving?

 

Doordat er (heel) veel verschillende rapportages zijn, is het lastig om integraal inzicht te krijgen. Wij hebben een proces ontwikkelt waarbij wij een integraal sturingsdashboard maken. Dit is voor pensioenfondsen, vermogensbeheerders en andere institutionele beleggers. Wij werken met Power-BI, Qlik en andere Wenst u ook snel en doelmatig inzicht te hebben? Wij vertellen graag onze visie en delen graag onze inzichten.

 

Onze talenten hebben een brede interesse en kunnen uw processen digitaliseren en optimaliseren door data science technieken en andere technologieën. Dit kan door zelf ontwikkelde tooling en bestaande tooling die passen in uw IT-landschap. Nieuwsgierig hoe wij u kunnen faciliteren en enthousiasmeren? Kennis maken en kennis delen?

 

Meer weten?
Neem contact op
met…

Luc Stultiens

Partner AethiQs

 

Vertel het ons. Wij luisteren naar jouw verhaal.

Of stuur een tweetbericht.

AethiQs TV en Podcasts

Integriteitsmanagement

WVDLVHV #1 met Prof dr Sandjai Bhulai en Prof dr Rob van Eijbergen over Data Ethiek.

Investment management

Podcast WVDLVHV #2: met Daan Muusers over beleggen en het nieuwe pensioenakkoord.

Risicomanagement

Podcast WVDLVHV #3: met Prof. dr. Rob Schotsman over de ontwikkelingen in Risicogovernance.

Ga naar de inhoud