KENNISSESSIES

FOOD & DRINKS

LIVE MUZIEK

CROSS SECTORAAL NETWERKEN

Sfeerbeelden van ons Relevantie KennisFestival van 2024

Enthousiast geworden? Schrijf je nu in voor 2025!

Elke deelnemer ontvangt ons manifest voor maatschappelijke relevante organisaties, met de titel: “Darwinisme in een nieuw jasje… “Organisaties hebben nadrukkelijker dan vroeger een verantwoordelijkheid voor hun omgeving, zowel in sociale zin als in het bijdragen aan een gezonde planeet. Het gaat in de huidige tijd dan ook niet langer alleen om financiële waarde, maar óók om een bredere waarde die voortvloeit uit maatschappelijke relevantie. Alleen daarmee hebben organisaties een license to operate. Het besef over de noodzaak van deze nieuwe kijk op waarde groeit. Maar het blijkt vaak lastig om daadwerkelijk te sturen op maatschappelijke relevantie. Want bestuurders weten niet goed met welke informatie ze grip kunnen krijgen op de maatschappelijke relevantie van hun eigen organisatie. Wij presenteren vijf invalshoeken die handelingsperspectief bieden aan bestuurders in deze nieuwe realiteit….”.

 

Wij kickstarten de transformatie!

De titel van ons manifest luidt ‘Darwinisme in een nieuw jasje’. Alleen wie zich kan aanpassen overleeft. Het centraal stellen van maatschappelijke relevantie gaat om een fundamentele verandering waarin weinig tot geen waarheden en vastigheden zijn. Toch moeten bestuurders er vol op inzetten. Het kickstarten van de transformatie binnen uw organisatie vergt moed. AethiQs staat graag naast u. Wij hebben onszelf de opdracht gegeven om organisaties te helpen om relevantiewaarde te creëren. We zijn niet bang om gevestigde beelden te doorbreken, de discussie aan te gaan en ons kwetsbaar op te stellen daarin. Gaat u de dialoog aan en bent u klaar voor de kickstart? Schrijf u dan ook in voor ons Relevantie KennisFestival!

 

De kracht van ons Relevantie KennisFestival

Kennis kun je delen, zonder deze kwijt te raken is een van onze overtuigingen. Wij geloven erin dat kennis relevant moet zijn. Als strategische relevantieadviseurs staan wij dicht bij de klant om ze te helpen bij maatschappelijke relevantie vraagstukken. Wij willen de klant écht kennen en gaan daarom verder dan alleen woorden of getallen op papier. Wij voelen ons verantwoordelijk voor het resultaat tot het einde, ook als het even niet meezit. Wij krijgen energie door het delen van onze kennis, zodat ons antwoord écht een bijdrage gaat leveren aan de doelstelling van de klant. Tijdens deze sessies, wordt u geïnspireerd om complexe zaken dicht bij uw bestuurlijke context te brengen en te implementeren. Om relevant te blijven als bestuurder en professional en als organisatie. Boek nu uw plaats!

 

Uw
sprekers

De Partners en professionals van AethiQs delen hun kennis en de laatste inzichten op een thema met u. Bij een aantal thema’s hebben ook onze samenwerkingspartners, externe deskundigen en leden van onze Raad van Advies een leidende rol. Wij laten per thema dé specialist aan het woord om samen met u een enerverende middag te beleven. Wat houdt u bezig én wat zet u op de agenda voor de bestuurlijke cyclus van 2024/2025?
Woon deze sessie(s) bij en verhoog uw relevantiewaarde.

Impressie van ons events

Heeft u het helaas gemist of wilt u nog een keer nalezen? Dan kan dit! In bijgaand event magazine leest u van alle roundtober sessies de kernboodschappen en ook de key take aways die er zijn. Klik en lees verder.

Bekijk de impressie van Roundtober

Impressie 2020 >>

Bekijk de impressie van Roundtober

Impressie 2021 >>

Bekijk de impressie van Roundtober

Impressie 2022 >>

Bekijk de impressie van Roundtober

Impressie 2023 >>

Week van de Liefde voor het vak

Impressie 2020 >>

Week van de Liefde voor het vak

Impressie 2021 >>

Week van de Liefde voor het vak

Impressie 2022 >>

Week van de Liefde voor het vak

Impressie 2023 >>

Reactie van onze event bezoekers:

“Ontzettend bedankt voor de kennissessies. Ik vind het jammer dat ik slechts vier sessies mag bijwonen, het liefst schoof ik vaker aan”

“Je geeft je op, en gezien de drukte in de agenda, denk je soms, ik meld af. En dan denk ik: dat moet ik niet doen, want er zit veel tijd van jullie in en nog belangrijker ik leer elke keer weer meer!”

“Wat een energie zit er in jullie organisatie. Is zeer aanstekelijk”
“Ik snap nu waarom jullie cross sectoraal leren zo belangrijk vinden. Ik heb erg veel geleerd van de andere sectoren in de sessie”

“Jullie weten weer de juiste thema’s op de agenda te zetten”

 

“Zeer toepasbaar en begrijpelijk gebracht door jullie en jullie management trainees. Wat goed dat jullie jonge professionals hier zo bij betrekken”

Nu al meer kennis opdoen om uw
relevantiewaarde te verhogen?

Lees dan onze artikelen in de kennisbibliotheek.

Ga naar de inhoud