Drinkwatersector

Relevant voor de volksgezondheid

Een elementaire basisbehoefte: water. De sector die bijdraagt aan de drinkwatervoorziening en aan tal van andere directe en indirecte voorzieningen rondom water en natuurgebieden in beheer. Onderwerpen als asset management, veilig en gezond water, zuiveringstechnologieën, klimaatbestendige watersector, meetindicatoren ontwikkelen, maatschappelijke rol van de sector en digitalisering spelen een grote rol.

In onze visie zijn de volgende vier begrippen essentieel: relevantie, legitimiteit, identiteit en authenticiteit voor alle organisaties in de drinkwaterketen. Deze vier begrippen staan centraal in onze visie en onze antwoorden naar de drinkwatersector. Wij geven adviezen en leveren interim diensten met een stevig accent op advies.

Drinkwaterbedrijven en waterschappen staan midden in de maatschappij en hebben een essentiële rol vanuit het perspectief van volksgezondheid. In de keten van het winnen van water tot consumeren van water, zijn er veel spelers en evenzoveel activiteiten. Van duurzame en circulaire thema’s tot beheerste en integere bedrijfsvoering thema’s. Wij begrijpen uw sector.

…Hoe relevant bent u voor de volksgezondheid?…

Wij luisteren graag naar uw verhaal over uw transitie en helpen u bij het verstevigen, verbeteren en verankeren van uw huidige bedrijfsvoering, passend bij uw strategie. Uw transitie beweegt ons ook om relevant te blijven, om een antwoord te kunnen blijven geven op deze veranderende klantvraag. Relevantie is hiermee niet ééndimensionaal. Wij geloven in de kracht van luisteren naar de échte vraag van u en zijn nieuwsgierig om te begrijpen wat die échte vraag is. In onze visie creëren wij waarde, zodat onze hulp uiteindelijk niet meer nodig is. Wij zijn AethiQs, vertel het ons én wij luisteren naar uw verhaal!

Uw sector vraagstukken waar wij door geïnspireerd worden >

 

Vertel het ons.
Wij luisteren naar jouw relevantie.

Of chat met ons.

Ga naar de inhoud