Onderwijssector

Kennisrelevantie of maatschappelijke relevantie

Het onderwijs staat voor groei. Groei van kinderen, studenten, professionals, leraren, docenten, onderwijssystemen en onderwijsinstellingen op alle niveaus. Het gedifferentieerde aanbod van onderwijs is voornamelijk gericht geweest op kennisoverdracht en minder op overdracht van gemeenschappelijke waarden en normen. Door het veranderde burgerschap, komen er ook accentverschillen die een impact hebben op het onderwijs.

In onze visie zijn de volgende vier begrippen essentieel: relevantie, legitimiteit, identiteit en authenticiteit voor de toekomstige onderwijsorganisaties. Deze vier begrippen staan centraal in onze visie en onze antwoorden naar de onderwijssector. Wij geven adviezen en leveren interim diensten met een stevig accent op advies.

Relevant blijven als onderwijsinstelling is essentieel in een samenleving die snel aan het veranderen is van bevolkingssamenstelling, technologie en identiteitsvraagstukken. Hoe gaat het onderwijs inspelen op segregatie verschijnselen? Of toch niet? Moet er gamificatie in de leslokalen toegepast worden? Of toch niet? Een aantal vragen die herkenbaar zijn voor onderwijsinstellingen in hun maatschappelijke functie en in de technologische ontwikkelingen en interesses van de studenten, kinderen en deelnemers. Al deze zaken maken onderdeel uit van, hoe en op welke wijze het curriculum is én wordt opgebouwd.

…Kennisrelevantie of maatschappelijke relevantie. Wat is uw strategie?…

Wij luisteren graag naar uw verhaal over uw transitie en helpen u bij het verstevigen, verbeteren en verankeren van uw huidige bedrijfsvoering, passend bij uw strategie. Uw transitie beweegt ons ook om relevant te blijven, om een antwoord te kunnen blijven geven op deze veranderende klantvraag. Relevantie is hiermee niet ééndimensionaal. Wij geloven in de kracht van luisteren naar de échte vraag van u en zijn nieuwsgierig om te begrijpen wat die échte vraag is. In onze visie creëren wij waarde, zodat onze hulp uiteindelijk niet meer nodig is. Wij zijn AethiQs, vertel het ons én wij luisteren naar uw verhaal!

Uw sector vraagstukken waar wij door geïnspireerd worden >

 

Vertel het ons.
Wij luisteren naar jouw relevantie.

Of chat met ons.

Ga naar de inhoud