Woningcorporatiesector

Sociaal sterk en voor de buurt

De woningcorporatiesector is een sector in verandering. Terwijl het aantal corporaties daalt in aantallen, blijven er wel meer huizen onder beheer van corporaties. Door de maatschappelijke rol van woningcorporaties is de vraag naar relevantie en legitimiteit gegroeid. Wat is de rol van de corporatie? Deze vraag heeft geleid tot verschillende wijzigingen in wet- en regelgeving en in het verder versterken van beheerste- en integere bedrijfsvoering.

In onze visie zijn de volgende vier begrippen essentieel: relevantie, legitimiteit, identiteit en authenticiteit voor de toekomstige woningcorporaties. Deze vier begrippen staan centraal in onze visie en onze antwoorden naar de woningcorporaties. Wij geven adviezen en leveren interim diensten met een stevig accent op advies.

Investeren in een goede leefomgeving, omvat een wereld van ideeën en uitwerkingen. Deze wereld vol met ideeën en uitwerkingen, om relevant voor de buurt en regio te zijn, is cruciaal. De wijze hoe deze strategie wordt geborgd in de organisatie en hoe deze wordt geoperationaliseerd, is onze wereld.

…hoe versterkt u uw maatschappelijke signatuur op de buurt en regio?…

Wij luisteren graag naar uw verhaal over uw transitie en helpen u bij het verstevigen, verbeteren en verankeren van uw huidige bedrijfsvoering, passend bij uw strategie. Uw transitie beweegt ons ook om relevant te blijven, om een antwoord te kunnen blijven geven op deze veranderende klantvraag. Relevantie is hiermee niet ééndimensionaal. Wij geloven in de kracht van luisteren naar de échte vraag van u en zijn nieuwsgierig om te begrijpen wat die échte vraag is. In onze visie creëren wij waarde, zodat onze hulp uiteindelijk niet meer nodig is. Wij zijn AethiQs, vertel het ons én wij luisteren naar uw verhaal!

Uw sector vraagstukken waar wij door geïnspireerd worden >

 

Vertel het ons.
Wij luisteren naar jouw relevantie.

Of stuur een tweetbericht.

Ga naar de inhoud