Zorgsector

De patiënt en cliënt in de lead

De zorgsector relevant houden is onze drijfveer. De sector waarbij vreugde en verdriet van mensen bij elkaar komen. De sector waar mensen met een groot hart, hard werken voor onze gezondheid. De zorg is in beweging en zal de komende jaren nog in beweging zijn. Vraagstukken naar beheersbaarheid van de zorgkosten, beweging naar de relevantie van technologische ontwikkelingen op de zorg en naar vraagstukken over collectivisme en individualisme, tezamen met landelijke, regionale en wijkvraagstukken over passende en zinnige zorg zal de boventoon voeren. Wij begrijpen dit.

In onze visie zijn de volgende vier begrippen essentieel: relevantie, legitimiteit, identiteit en authenticiteit. Deze vier begrippen staan centraal in onze visie en onze antwoorden naar de zorgsector. Wij geven adviezen en leveren interim diensten met een stevig accent op advies.

De sector staat voor grote veranderingen als het gaat om beheersbaarheid van de zorgkosten, betrouwbaarheid van data en informatie, weerbaarheid van groepen mensen en ziektebeelden, betrouwbaarheid van samenwerkingsverbanden en allianties door de gehele keten en herkenbaarheid van de individuele zorgvraag door de zorgverleners. Al deze thema’s hebben een centrale vraag: hoe kan de zorg relevanter gemaakt worden? En staat de patiënt/cliënt écht voorop? Dit zal een effect hebben op de zorginstellingen, zorgverleners, zorgprotocollen, toezichthouders en wetgeving. Wij maken zorg weer relevant door te co-creëren met u. Samen relevant blijven, is onze inzet.

…hoe ontstapelt u de zorg óf bent u toch aan het stapelen?…

Wij luisteren graag naar uw verhaal over uw transitie en helpen u bij het verstevigen, verbeteren en verankeren van uw huidige bedrijfsvoering, passend bij uw strategie. Uw transitie beweegt ons ook om relevant te blijven, om een antwoord te kunnen blijven geven op deze veranderende klantvraag. Relevantie is hiermee niet ééndimensionaal. Wij geloven in de kracht van luisteren naar de échte vraag van u en zijn nieuwsgierig om te begrijpen wat die échte vraag is. In onze visie creëren wij waarde, zodat onze hulp uiteindelijk niet meer nodig is. Wij zijn AethiQs, vertel het ons én wij luisteren naar uw verhaal!

Uw sector vraagstukken waar wij door geïnspireerd worden >

 

Vertel het ons.
Wij luisteren naar jouw relevantie.

Of stuur een tweetbericht.

Ga naar de inhoud