Ons AQ: Attitude Quotiënt!

Skin & Soul in the game is voor ons standaard

Onze identiteit wordt gekenmerkt door de volgende zeven principes:

 1. Co-creatie:
  wij werken samen met klanten, adviseurs, onderwijs en anderen in de keten
 2. Helpen:
  wij helpen de klanten écht, zodat ze later zelfstandig verder kunnen
 3. Realisme:
  wij slaan niet door in ons advies, echter altijd wel professioneel uitlegbaar
 4. Enthousiasme:
  wij zijn enthousiast in alles wat wij doen én anders doen wij het niet
 5. Waardecreatie:
  wij willen relevantiewaarde creëren voor onze klanten en voor onszelf
 6. Schaarste:
  wij verspillen geen middelen, niet van ons en ook niet van de klant
 7. Gedrag:
  wij werken met mensen en begrijpen gedrag, de menselijke maat is leidend
Wij willen de menskant boven het harde systeem kant benadrukken in onze aanpak en uitingen. De menskant staat voorop, waarbij wij de systeemkant begrijpen. Dit zullen wij altijd voor ogen hebben in onze adviezen en concepten. Hieraan doen wij geen concessies. Honderd procent inzet en nul excuses: 100/0!

Skin en Soul in the game voor iedereen: voor onze klanten en intern

In onze samenwerking met klanten werken wij altijd met ons hart en ziel, de balans in emotie en ratio. Wij geloven er sterk in dat dit werkt en daarom is dit dé standaard bij ons. Van Partners tot Conceptualisten. Werken met passie en energie geeft enthousiasme, ook als het even niet mee zit! Wij staan altijd naast onze klanten in onze opdrachten. Dit geldt niet alleen voor onze klanten, maar ook voor onze eigen mensen.

Sociale innovatie gebaseerd op AQ – Attitude Quotiënt!

Wij geloven in ons talent en hiervoor belonen wij op een innovatie wijze. Hierbij zijn wij anders dan andere advieskantoren, dus geen traditioneel businessmodel. Wij zijn een onderneming die sociaal innovatief is in onze strategie, structuur, arbeidsrelatie en werkwijze. Uiteindelijk gaat het er ook om er een verdienmodel te hebben. Dit verdienmodel is gebaseerd op onze identiteit: het AQ. Iedereen bij ons heeft zijn/haar soul en/of skin the game, en waarbij wij ons elke dag afvragen, of het vandaag goed genoeg is geweest.

Word jij een Conceptualist, een Management Consultant?

Stuur je motivatie naar ons, en laten we samen praten over jouw groei en relevantie! Bij ons moet je alleen solliciteren als jij buiten de gebaande paden wenst te lopen en snel wenst te groeien. Stel jezelf de vraag: wat vind ik belangrijk, ondernemend zijn en meebouwen aan een energiek bedrijf met hele mooie klanten of wil ik elke maand weten waar ik aan toe ben? Wat is jouw antwoord? Laat het ons weten en mail ons.

 

Vertel het ons.
Wij luisteren naar jouw relevantie.

Of stuur een tweetbericht.

Ga naar de inhoud