Cross sectoraal samenwerken

Verbinden – Verbreden – Verdiepen

 

Elke sector heeft haar eigen karakteristieken en kenmerken en toch kunnen sectoren van elkaar leren. Doordat sectoren in verschillende fasen zijn op bepaalde thema’s maakt het juist dat sectoren van elkaar kunnen leren. Door de verschillen in te zien en te leren van wat de effecten van een bepaalde verandering is geweest. Zo kan het zijn dat toezichthouders onderwerpen die succesvol zijn transformeren naar andere sectoren. Organisaties kunnen hiervan leren. Wij helpen u en staan naast u om u met onze kennis en in vertrouwen te adviseren en te ondersteunen. En maken zaken niet onnodig complex, het gaat bij ons altijd om ontstapelen in plaats van stapelen. Zaken daar waar kan te vereenvoudigen en niet te compliceren. Vertel het ons. Wij luisteren naar uw verhaal.

1. Cross sectoraal leren en kennismaken

Wat wij doen
Sectoren aan elkaar verbinden en de kracht van alle sectoren laten zien, en hoe de kracht van de een ook de kracht van de ander kan zijn.

Wat zijn de resultaten voor u
Nieuwe inzichten hoe bepaalde ideeën, werkwijzen en concepten uit andere sectoren van waarde kunnen zijn voor een andere sector.

Tooling

Indien u dit wenst, kunnen wij tooling inzetten.

2. CxO’s transformationele agenda

Wat wij doen

Advies en analyse over de transformationele agenda van de CxO. Gezien de variëteit aan onderwerpen, helpen wij met een prioriteitenoverzicht en een zogenaamde nulmeting, met een concreet actieplan.

Wat zijn de resultaten voor u

Een stappenplan dat past bij uw ambitie en wens en dat u echt verder helpt in uw functie als CxO.

Tooling

Indien u dit wenst, kunnen wij tooling inzetten.

3. Scenario workshops

Wat wij doen

Cross sectoraal scenario’s bespreken en wat de impact hiervan is over sectoren heen.

Wat zijn de resultaten voor u

Nieuwe inzichten en denkkaders om uw strategisch proces aan te scherpen.

Tooling

Indien u dit wenst, kunnen wij tooling inzetten.

…kennis kun je cross sectoraal delen, zonder deze kwijt te raken…

Op deze drie kennisdomeinen hebben wij specialisten die zowel op advies- als op interim basis, graag naast u staan. Adviseurs die meer verstaan dan alleen de woorden of cijfers op papier. Wij begrijpen het verhaal dat erbij past en kunnen dit in de juiste context aan u vertellen. Wij houden van ons vak, zonder enige twijfel, echter begrijpen heel goed dat wij u en uw omgeving moeten meenemen in het verhaal, uw verhaal. Wij begrijpen dat uw organisatie in beweging is en hiermee ook uw vraag. Ons advies moet passen bij de fase van ontwikkeling van uw organisatie. Wij begrijpen dit en begrijpen ook wat er nodig is om naar een volgende fase door te groeien.

 

Vertel het ons.
Wij luisteren naar jouw relevantie.

Of chat met ons.

Ga naar de inhoud