Geloof jij in de liefde
voor het vak, klant en
jezelf als adviseur?

Wij werken voor maatschappelijk relevante klanten die oprecht hun pensioendeelnemer, patiënt, cliënt, bezoeker, inwoner, participant en polishouder belangrijk vinden. Klanten die graag cross sectoraal leren en relevant willen blijven. Wij geloven als strategische relevantieadviseurs in de relevantie van onze klanten. Geloof jij hier ook in?

Of bekijk meteen onze vacatures:

Director
(Salary Partner)

Relevantie Adviseur

Management Trainee

Werkstudent
en stagiair

Junior Financial Consultant

Full stack medior developer

Jurist

De A van Attitude = de A van AethiQs. De Q van Quotiënt = is de Q van AQ, EQ, SQ en IQ

Wij willen de menskant boven de harde systeemkant benadrukken in onze aanpak en uitingen. De menskant staat voorop, waarbij wij de systeemkant begrijpen. Dit zullen wij altijd voor ogen hebben in onze adviezen en concepten als strategische relevantieadviseurs.
Hieraan doen wij geen concessies. Honderd procent inzet en nul excuses: 100/0!

Skin en Soul in the game voor iedereen: voor onze klanten en intern

In onze samenwerking met klanten werken wij altijd met ons hart en onze ziel, de balans in emotie en ratio. Wij geloven er sterk in dat dit werkt en daarom is dit dé standaard bij ons. Van Partners tot Relevantieadviseurs (consultants). Werken met passie en energie geeft enthousiasme, ook als het even niet mee zit! Wij staan altijd naast onze klanten in onze opdrachten. Dit geldt niet alleen voor onze klanten, maar ook voor onze eigen mensen.

 

Sociale innovatie gebaseerd op AQ – Attitude Quotiënt!

Wij geloven in ons talent en hiervoor belonen wij op een innovatieve wijze. Hierbij zijn wij anders dan andere advieskantoren, dus geen traditioneel businessmodel. Wij zijn een onderneming die sociaal innovatief is in onze strategie, structuur, arbeidsrelatie en werkwijze. Uiteindelijk gaat het er ook om, een gezond verdienmodel te hebben. Dit verdienmodel is gebaseerd op onze identiteit: het AQ. Iedereen bij ons heeft zijn/haar soul en/of skin in the game, en waarbij wij ons elke dag afvragen of het vandaag goed genoeg is geweest.

Hallo Director!

Heb jij meer dan 10 jaar ervaring in complexe omgevingen en wil jij doorgroeien naar een positie als equity partner, met een grote eigen verantwoordelijkheid in een energiek team? Dan zijn wij op zoek naar jou. Wij zoeken directors (Salary Partners) die de ambitie hebben om door te groeien tot het directieteam van AethiQs. Door de aanhoudende groei van AethiQs willen wij samen met jou doorgroeien. Groei jij mee?

Directors voor de pensioensector op het vlak van het actuariaat, investment en transitiemanagement.

Ben jij een actuaris die liefde heeft voor het vak en klant en wil doorgroeien naar een positie in het directieteam van AethiQs? Ben jij in staat om de wereld van cijfers te verbinden met excellent advies? Dit is je kans om te excelleren in een sterk dynamische omgeving. Dit geldt ook voor een ervaren transitie- en projectmanager die de pensioensector goed kent en begrijpt welke complexiteit er aan de bestuurstafel is. Wij komen dan graag met jou in contact. En ook als jij op het vlak van investment management je sporen hebt verdiend en denkt: ik wil meer, maar dan anders!
Dan is er binnen ons team voldoende ruimte en gelegenheid om door te groeien tot een positie van Partner.

Voor de zorgsector geldt dat wij een ervaren director zoeken die de ontwikkelingen in de sector goed kent, volgt én een goed netwerk heeft in de zorg. Je oprechte drijfveer is om een bijdrage te leveren aan de relevantie voor de zorg. Is dit jouw drijfveer, app ons dan! Wij doen dan een e-coffee om kennis te maken en kennis te delen.

Voor de financiële sector (verzekeraars, banken, trust en cryptobedrijven) zoeken wij een ervaren director die de sector én thema’s in de sector goed begrijpt. Je hebt een goed netwerk in de sector en krijgt energie om je klanten te helpen en te zien ontwikkelen. Indien jij naast je klanten ook de interne organisatie van AethiQs wil doorontwikkelen, dan co-creëren wij graag samen. Vertel het ons en wij luisteren naar jouw verhaal. Hopelijk dan hierna ons verhaal!

Naast de combinatie sector en vak zijn wij op zoek naar vakmensen die een stap verder willen zetten als thought leader. Voel jij dat jij een stap meer kunt doen dan dat je nu al doet, en heb jij de ambitie om door te groeien tot partner of een stevige directorspositie? Bij ons kan het! Waarom? Wij luisteren graag naar jouw verhaal. Wat is jouw visie en in welke randvoorwaarden zouden wij dan moeten investeren om jou succesvoller te maken? Vertel het ons!

Voor het vakgebied datamanagement geldt dat jij je verdiept hebt en verder wil verdiepen in de ontwikkeling van het vak en over meerdere sectoren waarin wij werkzaam zijn. Je hebt excellente ervaring met de verschillende facetten van het vakgebied. Hoe goed ken jij het vak en wil je dit verder doorontwikkelen in een omgeving die jou de ruimte geeft en wil investeren?
Zo ja, stuur ons dan een bericht en we drinken snel een e-coffee.

Voor het vakgebied risicomanagement geldt dat wij niet geloven in een kans * impact spelletje. Waar dan wel in? In de dialoog over wat het effect is van risico- en rendementsdenken aan de tafel van bestuurders. Deel jij deze visie en ben jij een vakmens die graag klanten meeneemt in hoe risicomanagement besluitvorming versterkt? Denk dan aan deze kans en reageer, want de impact hierna op je groeipad is groter dan de legenda die andere bedrijven hanteren! Risky genoeg voor je?

Hallo Relevantieadviseur!

Bij AethiQs werken professionals die meer willen én kunnen dan hun eigen vak. Die verder willen kijken dan de theorieën en cijfers van hun vak. Het gaat hierbij om het creëren van een zogenaamd ‘T-profiel’.

Alle relevantieadviseurs van AethiQs zijn dubbel onderlegd en hebben een vak en een of meerdere sectoren waarin wij uitwisselbaar werken. Wij noemen dit het T-model van een consultant, bij ons Relevantieadviseur genaamd. Waarom? Omdat jij in staat moet zijn om complexe concepten en klantuitdagingen naar begrijpbare adviezen te brengen.

Hier haal jij energie uit. Je beseft, dat elke klant, en elke klantsituatie uniek is.

De diepgang van het vak wordt geïllustreerd door het ‘stokje’ van het T-model. Daar waar iemand niet aan dit profiel voldoet zal er een opleidingstraject gestart worden. Als conceptualist van jouw vak en ben jij meer dan gemiddeld op de hoogte van de ontwikkelingen van het vak en schrijf je hier regelmatig over. Jij hebt de wil om de autoriteit te worden op jouw vakgebied.

Wij geven daar waar het kan college of dragen op een andere wijze kennis over, zodat wij zelf scherp blijven op het vak. En bovenal omdat wij liefde hebben voor het vak en ook het vak verder willen ontwikkelen.

Hiernaast bepaal jij wat en hoe de balans tussen werk en privé eruit ziet. Je hebt voldoende ruimte om je ook door te ontwikkelen in je hobby, vaker dan nu het geval is op reis te gaan (als het weer kan…) en tijd te hebben voor je gezin. En eerlijk is eerlijk, jij bent je eigen voorzitter en bepaalt zelf je groei. Wij staan voor, achter en naast je. All the way!

Herken jij je in deze liefde en je eigen regelruimte? En hou jij van een van onderstaande vakgebieden? Reageer dan om jouw T-profiel te upgraden. Klaar voor het samenspel om dubbel onderlegd te worden?

In welke omgeving komen wij tot ons recht

Om onze klanten echt te kunnen helpen, zijn de Relevantieadviseurs van AethiQs eisend als het gaat om de omgeving waarin zij werken. Onderstaande elementen zijn illustratief, echter niet limitatief:

 1. Uitdagende en innovatieve omgeving, geen gebaande paden
 2. Elkaars kwaliteiten kennen en kunnen inzetten, in het besef dat verschil sterker maakt
 3. Elkaar helpen, de menselijke maat en elkaar vertrouwen is de kern
 4. Loyaliteit naar AethiQs als bedrijf, collega’s, je eigen ik, het vak en de klanten
 5. Zelf kunnen leren en het bouwen van je eigen groeicurve, wees je eigen voorzitter!
 6. Intrinsieke motivatie om klanten en sectoren met elkaar te verbinden
 7. Communicatie gebaseerd op groei, wij hebben een positieve aanspreekcultuur van openheid en eerlijkheid

Wij willen géén:

 1. Arrogantie
 2. Hiërarchie
 3. Afstandelijkheid
 4. Autoritair gedrag
 5. Respectloosheid
 6. Geen schotten in samenwerking
 7. Performance gesprekken op basis van lijstjes

Geloof jij wel in een van deze zeven onderwerpen, reageer dan niet!

Hallo Talent!

Een versnelling aanbrengen in de groei van Young Professionals is wat wij belangrijk vinden. Door middel van een specifiek management trainee programma brengen wij versnelling aan in de carrière van jonge talenten. Zij ondersteunen bijvoorbeeld managementleden bij hun dagdagelijkse werkzaamheden of draaien mee op een uitdagend project. Zo ontstaat er een win-win situatie voor organisatie en talent.

Wil jij in aanmerking komen voor zo’n programma? Meld je aan bij ons! Wij beloven je groei.

Het traineeprogramma bestaat uit een intensief tweejarig proces. Je hebt dan ook gelijk een contract voor twee jaar met vooruitzicht op meer. Leren van anderen in de organisatie die al meer ervaring hebben? Je krijgt twee coaches die investeren in jouw talent. Een persoonlijke coach en een vak/sectorcoach. Al jouw persoonlijke vragen kun jij bespreken met je persoonlijke coach en alle vakinhoudelijke zaken en ontwikkelingen met de vak/sectorcoach. Wij hebben oprecht aandacht voor jouw groei.

Het programma bestaat uit: samenwerken binnen en buiten de organisatie, opdrachten doen, onderzoek, persoonlijke trainingen, gesprekken met bestuurders, datascience & tooling trainingen, hackathons en nog veel meer.

Wij selecteren elk jaar een groep van talenten die van start gaan. Doe jij mee aan je eigen groei?

Hallo student!

Jij hebt een keus! Ben jij je eigen voorzitter?

Je kunt overal werken om wat bij te verdienen in verschillende mooie sectoren. En ook bij ons. Wil jij naast je studie meewerken aan gave uitdagingen in een team van professionals? Reageer dan direct en wij bespreken dan de mogelijkheden met je.

Wij hebben op dit moment werkstudenten op het vlak van:

 • Econometrie
 • Actuariaat
 • Bedrijfskunde
 • Economie en recht
 • Political science
 • Datascience
 • Wiskunde

Staat jouw studie er niet bij? Geen enkel probleem, bel ons en wij bespreken het.

Jij bepaalt het aantal uren dat je wil werken en wij bespreken jouw groei!

AethiQs zoekt Junior Financial Consultant met Attitude Quotiënt !

Hallo! Heb jij de IQ, SQ, EQ en AQ en wil jij starten als Junior Financial Consultant?
Wil jij het goede doen, en dat goed doen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Heb jij een finance bachelor of master achtergrond?
(bedrijfseconomie, bedrijfskunde, sustainable finance, accounting, controlling)
Wij ondersteunen jouw leercurve, deze hoort stijl te blijven!
Wil jij werken binnen Corporate organisaties, binnen diverse afdelingen?
Ondersteunen bij de door ons ontwikkelde tools als MAAT, RPO, WTP tool?
Cultuurgedreven bezig zijn?
Met collega’s Vastelaovend vieren of meedenken en meefeesten tijdens onze Cultuurdagen?
Je eigen Podcast verzorgen in je eigen studio?
Jouw professioneel handelen tillen we gezamenlijk op naar het volgende level!

Bel direct met Sharmili Gangadin 06-21993797 of mail haar op

AethiQs zoekt Full stack medior developer

Hi, ben jij een gepassioneerde developer? En hou jij van je vak? Jouw toekomstige collega’s houden ook van het vak en werken voor supergave klanten op uitdagende vraagstukken. Indien jij niet van gebaande paden houdt en je eigen toekomst en vooral je werk wil vormgeven, dan passen wij bij elkaar. Jij wordt altijd begeleid door twee coaches: een inhoudelijke vak Partner en de director Cultuur & Ethiek voor je persoonlijke ontwikkeling. Stretch jij zelf voor Amazing en zie jij aanknopingspunten, stuur dan geen CV, maar bel ons en we zitten de dag erna aan de koffie om te praten over jouw groei.

Jouw Attitude:

 1. Passend bij het DNA van AQ (Attitude Quotiënt), jij bent lening van geest en nieuwsgierig naar ontwikkelingen…
 2. Teamplayer en communicatief vaardig, jij vertelt ook graag het verhaal van hetgeen je ontwikkelt…
 3. Komt terecht in een team in opbouw en dus belangrijk dat de persoon zelf structurerend / flexibel is, jij bent een goede organiser…

Technische (bewezen/aantoonbare) ervaring:

 1. Je loopt al een paar jaar mee in de wereld van development, 3-5 jaar werkervaring..
 2. Python programmeerkennis is de liefde voor het vak die jij hebt…
 3. Bekend en gewerkt met Microsoft office 365 (Sharepoint, Teams, Onedrive etc.)…
 4. Azure cloud platform is voor jou geen onbekend terrein…
 5. Applicaties van ontwikkeling naar productie brengen is waar jij energie van krijgt…
 6. Ervaring met Docker
 7. Bekend met het opstellen van data architectuur

De volgende ervaring is mooi meegenomen als de persoon deze ook nog bevat (pré):

 1. Ervaring met het werken met Microsoft Graph / Microsoft Cognitive search (pré).
 2. Bekend en bedreven in het proces rondom documentatie, beheer en beveiliging van applicaties (pré).
 3. Kubernetes (pré).
 4. Ervaring met continous Integration / continous development  (pré)

Tijdens het gesprek willen wij graag de kennis van de betreffende persoon toetsen aan de hand van een aantal vragen/case.

 

Bel direct met Mark Verschuren of mail hem op 

 En we spreken snel af op een van onze drie clubhuizen in Rotterdam, Haarlem of Weert.

AethiQs zoekt getalenteerde jurist

AethiQs zoekt voor het vakgebied Governance & Besluitvorming: een getalenteerde jurist met een minimale werkervaring van 2 tot 5 jaar werkervaring.

Herken jij jezelf in onderstaand profiel en wil jij werken bij de #1 Best Workplace van Nederland 2024? 

Neem dan snel contact met ons op

Wij komen graag met jou in contact wanneer je beschikt over:

 • een zelfstandige en proactieve werkhouding;
 • de intrinsieke nieuwsgierigheid om jezelf, je collega’s, onze klanten en het vakgebied verder te helpen ontwikkelen;
 • een scherpe analytische geest en probleemoplossend vermogen;
 • een sterke wil om écht bij te dragen aan maatschappelijk relevante vraagstukken;
 • het vermogen om mens en systeem te verbinden als het gaat om governance vraagstukken;
 • een gezonde dosis humor.


Krijg jij echt energie van governance gerelateerde vraagstukken zoals: 

 • bestuursmodellen en -evaluaties;
 • het inrichten, optimaliseren en ondersteunen van besluitvormingsprocessen;
 • behavioral Governance en boardroom dynamics.


Bij AethiQs:

 • werk je in een dynamische en professionele werkomgeving;
 • werk je cross-sectoraal (zorg, pensioen, onderwijs, publieke media, gemeenten etc.);
 • werk je met vrijheid én verantwoordelijkheid.
 • krijg je de ruimte en ondersteuning die jij nodig hebt voor jouw persoonlijke ontwikkeling;
 • krijg je flexibele werktijden waarbij (gedeeltelijk) thuiswerken ook tot de mogelijkheid behoort;
 • krijg je een marktconforme salaris;
 • krijg je onbeperkt aantal vakantiedagen (afhankelijk van contractkeuze).

Hallo, ben jij relevant?

Stuur je motivatie naar ons, en laten wij samen praten over jouw groei en relevantie! Bij ons moet je alleen solliciteren als jij buiten de gebaande paden wenst te lopen en snel wenst te groeien. Stel jezelf de vraag: wat vind ik belangrijk, ondernemend zijn en meebouwen aan een energiek bedrijf met hele mooie klanten of wil ik elke maand weten waar ik aan toe ben? Wat is jouw antwoord? Laat het ons weten en mail ons.

Ben jij relevant?
Doe de scan om te kijken of wij bij elkaar passen:

Ben je liever freelance?

Groot landelijk netwerk:

Met ruime ervaring hebben we een groot landelijk netwerk opgebouwd. Op dit moment zijn zzp’ers werkzaam via ons bij toonaangevende profit- en non-profit organisaties.

Wij werken cross sectoraal:

AethiQs is partner van diverse Maatschappelijk Relevante organisaties van Rijksoverheid en lagere overheden, van Geestelijke Gezondheid Zorginstellingen
en Aanverwante Zorginstellingen, maar ook bij Maatschappelijk Relevante profit organisaties. Dit betekent dat wij Cross Sectoraal freelancefuncties mogen vervullen.

Verschillende opdrachten:

We zijn preferred supplier bij verschillende organisaties waaronder grote Pensioenfondsen en Vermogensbeheerders.

Langdurige samenwerkingen:

Veel opdrachtgevers gaan al lang mee en daar zijn we trots op! Met o.a. APG en een aantal gemeenten werken onze Partners ondanks onze jonge organisatie al tientallen jaren samen.

Facturatie uit handen:

Geen gedoe meer met overeenkomsten en facturatie! Wij hebben hier ruime ervaring mee en nemen de contractadministratie voor jou uit handen

 

 

Attitude Programma

Als young professional heb je kennis van zaken en zul je door ons volop in je kracht worden gezet, wij helpen jou te professionaliseren.

Als Relevantieadviseur met een Ad Interim signatuur van AethiQs werk je 4 dagen op verschillende opdrachten en werk je 1 dag in de week intern aan jouw opleiding en vaktechniek. Dat doe je dan niet alleen, je doet dat samen met je collega Relevantieadviseurs op jouw eigen Clubhuis.

Hierbij verwijzen we ook naar de strategisch adviseurs van AethiQs laten zien waar je mogelijk ook naar toe kunt.

Wat wij aanbieden naast leerzame opdrachten?

Competitief salaris
Professioneel netwerk
Laptop
Clubhuizen in Haarlem, Rotterdam, Weert
Teamactiviteiten tijdens “Living The Brand Days”
26 vakantiedagen en nog verschillende cultuurdagen
NS Business Card
Hybride werk
Onbetaald verlof
Pensioen

 

Solliciteer nu: Upload je motivatie.

Of stuur een app naar Sharmili 06 21993797

Ga naar de inhoud