beste werkgever van nederland

Kennisintensief op reis...

De eerste helft van het jaar zit er zo goed als op! En na de zomer maanden gaan we door met de tweede helft van het jaar. Wij kijken met heel energie en enthousiasme terug op de eerste 7 maanden. Wij wensen u een hele mooie energizer toe in hetgeen u gaat ondernemen deze zomer. Upload uzelf voor de tweede helft met de volgende thema’s.

AethiQs is 'the best place to work'

Donderdag 27 juni jl. heeft de Best Workplace Awards plaatsgevonden van Great Place To Work en is de definitive ranking bekendgemaakt. Wij zijn benoemd tot nummer 1 Best Workplaces 2024 in de categorie Small 🥳! En als cultuur gedreven adviesorganisatie die zich elke dag inzet voor maatschappelijk relevante organisaties en cross sectoraal kennis delen, zijn wij erg trots en dankbaar. Onze visie is bekroond door onze collega’s. Meer willen weten over ons culturedreven aanpak vraag dan ons ebook aan.

De toekomst van wonen, pensioen en zorg

Hoe zullen de sectoren wonen, pensioen en zorg de komende jaren verder integreren? Trendwatcher Adjiedj Bakas kijkt met een verfrissende blik naar de ontwikkelingen die op til zijn. Dankzij innovaties in medische technologie kunnen ouderen straks langer comfortabel thuis blijven wonen met een hoge kwaliteit van leven.

In het nieuwe magazine van Adjiedj Bakas leest u hoe pensioenfondsen en techbedrijven kunnen samenwerken om een deel van het pensioenvermogen in te zetten voor zorgdiensten op maat. Ontdek hoe Bakas de toekomstige verwevenheid van wonen, pensioen en zorg ziet in ‘2040: De recombinatie van wonen, pensioen en zorg’.

Podcasts

Bekijk onze podcasts over onder andere AQ aan de bestuurstafel, integriteitsmanagement, risicomanagement, investmentmanagement en nog veel meer.

Ga naar de inhoud