beste werkgever van nederland

Kennisintensief op reis...

De eerste helft van het jaar zit er zo goed als op! En na de zomer maanden gaan we door met de tweede helft van het jaar. Wij kijken met heel energie en enthousiasme terug op de eerste 7 maanden. Wij wensen u een hele mooie energizer toe in hetgeen u gaat ondernemen deze zomer. Upload uzelf voor de tweede helft met de volgende thema’s.

AethiQs is 'the best place to work'

Donderdag 27 juni jl. heeft de Best Workplace Awards plaatsgevonden van Great Place To Work en is de definitive ranking bekendgemaakt. Wij zijn benoemd tot nummer 1 Best Workplaces 2024 in de categorie Small 🥳! En als cultuur gedreven adviesorganisatie die zich elke dag inzet voor maatschappelijk relevante organisaties en cross sectoraal kennis delen, zijn wij erg trots en dankbaar. Onze visie is bekroond door onze collega’s. Meer willen weten over ons culturedreven aanpak vraag dan ons ebook aan.

Operationele reserve bepalen: cross sectoraal onderbouwd

De Operationele Reserve is een manier voor pensioenfondsen om pensioenvermogen af te zonderen bij het invaren ten behoeve van het opvangen van eventuele operationele risico’s. Echter is er weinig bekend over hoe de Operationele Reserve zich in het nieuwe stelsel precies moet vormgeven. Inspiratie opdoen, lees dan ons artikel.

Uw Artificial Intelligence beleid vormgeven?

Al ethisch en verantwoord opnemen in uw bestuurlike cyclus, zodat het niet alleen maar woorden op papier zijn? Papier kan geduldig zijn. Door ons bewezen aanpak realiseren wij relevantiewaarde. Laat ons weten waarmee wij u kunnen helpen. En vraag ons E-boek aan.

DORA compliant in 6 maanden? Dat kan!

Voldoet uw beleid aan alle huidige regelgeving en de Good Practices van DNB met betrekking tot informatie-beveiliging? In hoeverre voldoet het daarmee al aan de komende regelgeving? Bent u klaar om van start te gaan met het implementeren van DORA?

Casus uitgelicht

Datagedreven deelnemers vragen beantwoorden met behulp van AI

Door de stelsel wijziging is de verwachting dat er veel vragen zullen zijn van deelnemers. Om deze stroom van vragen goed en passend binnen de communicatietoon van de pensioenfonds te kunnen beantwoorden, zal er een tekort zijn aan gekwalificeerde mensen. AethiQs heeft hier een oplossing voor dat gebaseerd is op kennis van de sector, kennis van WTP, kennis van communicatieprocessen en dit datagedreven met behulp van ethisch AI geïmplementeerd. Meer weten? Neem dan contact op met uw vaste contactpersoon bij AethiQs.

Ons magazine voor en over de pensioensector

2040: De recombinatie van wonen, pensioen en zorg

De toekomst van de pensioensector

Ga naar de inhoud