Inspirerende opleidingen

Inspiratie en opleidingen, gedreven door
de strategische agenda.

Ons aanbod is gedreven vanuit de strategische agenda van sectoren, organisaties en ontwikkelingen in functies en sectorale toezichthouders. Wij zorgen voor geloofwaardigheid en continuïteit door kennisdeling van jouw organisatie en jouw functie, zodat je kunt sturen op je eigen relevantiewaarde en die van jouw organisatie.

Wij hebben een focus op kennisdeling op expertniveau en/of inspiratie voor het vak.

De vakken waar wij experts in zijn:

De thema’s waar wij experts in zijn:

closed first
Datamanagement

Data

Onze datatrainingen zijn gericht op het versterken van jouw functioneren. De lenigheid hebben om nieuwe technieken en methoden te leren die jouw vak relevanter maken. Wij bieden niet meer dan zeven trainingen aan in ons opleidingsaanbod. Wij houden het bij voorkeur overzichtelijk met een vraag gedreven aanbod, vanuit het beroepenveld en uw strategische agenda.
Voor alle trainingen geldt dat alle leervormen mogelijk zijn.

 1. Programmeren met Python voor Quants en financials
 2. Programmeren met Power BI – Inspiratiesessie
 3. Programmeren met Python – Inspiratiesessie
Risicomanagement

Onze risicomanagementtrainingen zijn gericht op het versterken van jouw functioneren. De lenigheid hebben om nieuwe ideeën en methoden te leren die jouw vak relevanter maken. Wij bieden niet meer dan zeven trainingen aan in ons opleidingsaanbod. Wij houden het bij voorkeur overzichtelijk met een vraag gedreven aanbod, vanuit het beroepenveld en uw strategische agenda.

Voor alle trainingen geldt dat alle leervormen mogelijk zijn.

 1. Klimaatdoelstellingen en duurzaamheid in de praktijk
 2. Relevantie KennisFestival 2024
 3. De Menselijke Maat: Ethiek, Technologie en de Professional van de Toekomst
 4. Leergang Risicomanagement
Transitiemanagement


Sectoren consolideren en hiermee besturen

Onze transitiemanagementtrainingen zijn gericht op het versterken van jouw functioneren. De lenigheid hebben om jouw verandervermogen aan te spreken en nieuwe methoden te leren die jouw vak relevanter maken. Wij bieden niet meer dan zeven trainingen aan in ons opleidingsaanbod. Wij houden het bij voorkeur overzichtelijk met een vraag gedreven aanbod, vanuit het beroepenveld en uw strategische agenda.

Voor alle trainingen geldt dat alle leervormen mogelijk zijn.

Wilt u een opleiding volgen voor dit vakgebied? Mail ons

Actuarieel management


Het verhaal achter de cijfers

Onze actuariële trainingen zijn gericht op het versterken van jouw functioneren. De lenigheid hebben om cijfers te verwoorden en complexe materie simpel weer te geven, om zo jouw vak relevanter maken. Wij bieden niet meer dan zeven trainingen aan in ons opleidingsaanbod. Wij houden het bij voorkeur overzichtelijk met een vraag gedreven aanbod, vanuit het beroepenveld en uw strategische agenda.

 1. Deepdive transitie pensioenstelsel voor de OR Incompany
 2. CERA Advanced modules
Investment management

Beide hersenhelften voor beide kanten van de balans
Onze investment trainingen zijn gericht op het versterken van jouw functioneren. De lenigheid hebben om beide kanten van de balans te verwoorden en complexe materie simpel weer te geven, om zo jouw vak relevanter maken. Wij bieden niet meer dan zeven trainingen aan in ons opleidingsaanbod. Wij houden het bij voorkeur overzichtelijk met een vraag gedreven aanbod, vanuit het beroepenveld en uw strategische agenda.

Voor alle trainingen geldt dat alle leervormen mogelijk zijn.

Wilt u een opleiding volgen voor dit vakgebied? Mail dan met ons

closed first
Bedrijfskunde

Vanaf de maan gezien is iedereen even groot, is een saying die wij hanteren om aan te geven dat bedrijfskundigen vooral objectieve analyse maken van de situatie en organisaties. teams en projecten zo helpen te verbeteren. Ben jij al een tijd werkzaam en wens je dit te verankeren in een gefundeerde wijze? En wil jij relevant blijven door de laatste inzichten toe te kunnen passen voor jouw groei en je organisatie? Meld je dan nu aan! 

  Dashboards maken

  Inzicht en interactie krijgen in de organisatie, doordat jij complexe zaken naar essentie en relevantie weet te vertalen? Wij begrijpen dit intrinsiek en helpen jou graag bij het relevanter maken van data en gegevens naar stuurinformatie. Bij ons leer je niet alleen hoe je data omzet naar bruikbare stuurinformatie, maar ook hoe je zorgt dat jij de aandacht trekt voor de momenten waarop jij wil dat er actie komt. Meld je dan nu aan!

  Voor alle trainingen geldt dat alle leervormen mogelijk zijn.

   Finance & Creditmanagement

   Het vak creditmanagement en finance is aan het veranderen. Wij snappen dit en bieden daarom in samenwerking met de VVCM een post-hbo geaccrediteerde opleiding tot Certified Credit Manager. Na deze opleiding mag je de titel CCM dragen. Dit is een modulaire opleiding waarbij de laatste ontwikkelingen meegenomen worden, om je organisatie, afdeling en jezelf nog beter te positioneren. Wil jij de creditmanager worden die wendbaar is? Meld je dan nu aan! 

   Voor alle trainingen geldt dat alle leervormen mogelijk zijn.

   1. Certified Credit Management opleiding
   Impact meten

   Impact maken en meten is essentieel voor elke organisatie. De eendimensionale wijze waarop dit is gebeurd is niet meer relevant naar de toekomst toe. Het meten van wat uw betekenis en beweging is in een complex maatschappelijk speelveld? Wij nemen je mee in wat de beste wijze is om jouw impact en relevantie te meten. Zo ga je van: “wij denken dat wij impact maken” naar “wij kunnen aantonen dat wij impact maken”. Meld je dan nu aan! 

    Klimaat & biodiversiteit

    Hoe vertaalt het Klimaatakkoord zich in doelstellingen voor jouw organisatie en hoe verbeter je de duurzaamheid in de bedrijfsvoering? In deze training wordt eerst een helder onderscheid gemaakt tussen het formuleren van doelstellingen voor naleving van het klimaatakkoord en wat duurzaamheid in het algemeen betekent, waarna je inzicht krijgt in de transitie waarvoor organisaties zich zien staan. We helpen je op weg bij het ontwikkelen van een duurzaamheidsplan. Meld je dan nu aan!

    Voor alle trainingen geldt dat alle leervormen mogelijk zijn.

    Wilt u een opleiding volgen voor dit vakgebied? Mail dan met ons

    Pensioenakkoord

    Het Nederlandse pensioenstelsel wordt gezien als het beste van de wereld. Waarom is er dan een nieuw pensioenstelsel nodig en is het huidige stelsel niet meer relevant genoeg? De mentaliteit van de sociale partners en overheid is te prijzen! Ook al wordt Nederland gezien als de beste op dit domein, we hebben toch de innovatiekracht om verder te kijken dan vandaag en morgen! Immers dat is toch ook de essentie van pensioen, nadenken over de dag van overmorgen. Leer in deze training wat het veranderd landschap voor jouw organisatie betekent. Meld je dan nu aan!

    Voor alle trainingen geldt dat alle leervormen mogelijk zijn.

    Wilt u een opleiding volgen voor dit vakgebied? Mail dan met ons

    Zorgmanagement

    De zorgsector relevant houden is onze drijfveer. De sector waarbij vreugde en verdriet van mensen bij elkaar komen. De sector waar mensen met een groot hart, hard werken voor onze gezondheid. De zorg is in beweging en zal de komende jaren nog in beweging zijn. Vraagstukken naar beheersbaarheid van de zorgkosten, beweging naar de relevantie van technologische ontwikkelingen op de zorg en naar vraagstukken over collectivisme en individualisme, tezamen met landelijke, regionale en wijkvraagstukken over passende en zinnige zorg zal de boventoon voeren. Wij begrijpen dit. Weten hoe je jouw zorgorganisatie kunt positioneren of kunt verbeteren door digitale innovatie? Meld je dan nu aan!

    Voor alle trainingen geldt dat alle leervormen mogelijk zijn.

    Wilt u een opleiding volgen voor dit vakgebied? Mail dan met ons

     

    Vertel het ons.
    Wij luisteren naar jouw relevantie.

    Of chat met ons.

    Ga naar de inhoud